Kinderrommelmarkt

Kinderrommelmarkt 2019

Stichting Almelo Events organiseert ook in 2019 in de zomervakantie op 17 juli de kinderrommelmarkt. 

 

            

 

Het is een rommelmarkt alleen voor kinderen, dus de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze markt. Wel kan een oudere een kind begeleiden en hen helpen op deze markt. Voorwaarde is dat er te allen tijde een kind achter de ‚Äúkraam‚ÄĚ staat. De deelnemende kinderen betalen een geringe bijdrage voor een grondplek op deze markt. De kinderrommelmarkt vinden plaats in het centrum van Almelo.¬†
Zoals hiervoor al is vermeld zullen we in 20198 naast het randprogramma tijdens de kinderrommelmarkten tevens een kinderprogramma organiseren direct na de markt. Het accent blijft daarbij op de doelgroep kinderen liggen.
Het randprogramma en het middagprogramma moeten de aantrekkelijkheid voor ouders en kinderen vergroten om naar de Kinderrommelmarkt te komen en nog even in de stad te blijven wat de winkeliers ook ten goede komt.

Onze Sponsoren

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Wij willen iedereen die ons sponsort hartelijk bedanken! Zonder jullie gulle giften voor dit evenement, hadden wij dit nooit tot een success kunnen maken!