Kinderrommelmarkt

Kinderrommelmarkt 2018

In 2018 komen er volgens de oude traditie weer kinderrommelmarkten op de eerste twee woensdagen van de zomervakantie van de scholen.

Stichting Almelo Events organiseert ook in 2018 in de zomervakantie weer twee kinderrommelmarkten. We willen naar een try-out van de kinderrommelmarkt van twee aangesloten dagen aan het eind van de zomervakantie in 2017 weer terug naar het begin van de vakantie en dan weer twee woensdagochtenden van 9.00 tot 12.00. Tevens willen we direct aansluitend een kort kinderprogramma plannen om de kinderen en hun begeleiders het nieuwe centrum te vermaken.
Doelstelling: Stichting Almelo Events wil met dit evenement in de zomervakantie de deelnemende kinderen een leuke morgen bieden, waarop ze in hun beleving een leuk centje kunnen verdienen om iets te doen of te kopen in de vakantie. Daarnaast is er vermaak om de kinderen naast hun verkoopactiviteiten enigszins te plezieren en iets te laten zien van het nieuwe centrum.

Het is een rommelmarkt alleen voor kinderen, dus de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze markt. Wel kan een oudere een kind begeleiden en hen helpen op deze markten. Voorwaarde is dat er te allen tijde een kind achter de “kraam” staat. De deelnemende kinderen betalen een geringe bijdrage voor een
grondplek op deze markten. De kinderrommelmarkten vinden plaats in het centrum van Almelo. We willen graag in 2018 weer gebruik gaan maken van het vernieuwde Centrumplein en het Marktplein. We zullen zeker in het centrum een geschikte plek vinden voor deze leuke kinderactiviteit.
Zoals hiervoor al is vermeld zullen we in 2018 naast het randprogramma tijdens de kinderrommelmarkten tevens een kinderprogramma organiseren direct na de markt. Het accent blijft daar bij op de doelgroep kinderen liggen.
Het randprogramma en het middagprogramma moeten de aantrekkelijkheid voor ouders en kinderen vergroten om naar de Kinderrommelmarkten te komen en nog even in de stad te blijven wat de winkeliers ook ten goede komt.

Onze Sponsoren

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Wij willen iedereen die ons sponsort hartelijk bedanken! Zonder jullie gulle giften voor dit evenement, hadden wij dit nooit tot een success kunnen maken!