Begin april 2023 kun je je hier aanmelden voor een plekje op de Oranjemarkt.

Voorbereidingen Koningsdag in volle gang

Op 27 april staat er voor de Almeloërs weer een feestelijke Koningsdag op het programma. Natuurlijk is er een Oranjemarkt waar iedereen zijn spullen op kleedjes of in kramen mag verkopen. Maar daarnaast zijn er ook grootse muzikale optredens. Nieuw is dit jaar dat jongeren met een muziekinstrument een kans wordt geboden op te treden. Dit moet dan wel akoestisch gebeuren.
In de afgelopen maanden hebben de bestuursleden van Almelo Events al menig overleg gepleegd om alles in goede banen te leiden. ‘Het was een heel gepuzzel om de plaatsen voor de Oranjemarkt vast te leggen omdat er op verschillende plaatsen werkzaamheden zijn in de stad, maar we hebben een heel goed alternatief rond het stadhuis gevonden’, aldus Rob Holleman van Almelo Events.
Vanaf woensdag 5 april om 9.00 uur ’s morgens kunnen online plaatsen geboekt worden voor de Oranjemarkt. Iedereen die een optreden wil verzorgen op Koningsdag tijdens de Oranjemarkt, kan zich nu al aanmelden via info@almeloevents.nl. ‘We zijn wel afhankelijk van het weer, maar als dat een beetje mee zit, wordt Koningsdag 2023 wederom een fantastisch gebeuren’, aldus Ivo van Ommen, voorzitter van Almelo Events.

©Almelo events 2021 BY Reclame-Totaal