Twentse Fiets4daagse 

Dinsdag 03- t/m vrijdag 06 augustus 2021

Aanmelden:

Inschrijvingen voor de Twentse Fietsvierdaagse kan

– via onze webwinkel.

– via het insturen van bijgevoegde Inschrijfformulier naar het adres:

Stichting Almelo Events/Twentse Fietsvierdaagse
Postbus 579
7600 AN Almelo

In dat geval kunt u de deelnamekosten overmaken op
rekeningnummer: NL 72 RABO 0171681193

Deelnamekosten:

Vier dagen:
Volwassen €15,- bij voorinschrijving
Nadien €20,-

Kinderroute/Scootroute:
Kinderen tot 6 jaar gratis*
Kinderen van 6 tot 16 jaar en 65+ €12,50 bij voorinschrijving .
Nadien €15.-

Dagdeelname:
Alle leeftijden €6,-
Kinderen tot 6 jaar gratis*

Gezinskaart:
2 volwassenen en 2 kinderen tussen 6 tot 16 jaar €45,- bij voorinschrijving  Nadien €55,-

 * op vertoon van legitimatiebewijs

 

Inschrijven:

De voorinschrijving is afgelopen.
Inschrijven nadien is nog mogelijk elke morgen tussen 09.00 en 11.00 uur.

Ook hier geldt: fietst u met meerderen, kom dan met één persoon bij de inschrijfbalie in de Ravelzaal om voor u en de andere(n) in te schrijven. Er is een mogelijkheid om de deelnamekosten via een pinbetaling te doen.

 

De vertrek- en aankomstlocatie is het Theaterhotel in Almelo (de Ravelzaal – ingang Schouwburgplein) en vandaar kan men dagelijks starten vanaf 08.30 uur. De deelnemers met een aangepaste fiets of een scootmobiel wordt geadviseerd om rondom 10.00 uur te vertrekken, zodat men rustig kan fietsen op de fietspaden en wegen, die niet overvol zijn vanwege grote groepen fietsers.
De deelnemers kunnen dagelijks kiezen uit drie afstanden: ±30 km, 45 km en 65 km. Uitgaand van de langste route fietst men dinsdag richting Oldenzaal, woensdag richting Eerde, donderdag richting Bentelo en vrijdag richting Vasse.

Almelo Events heeft er alles aan gedaan om te zorgen voor een veilig en coronaproof evenement. Zo is bij de inschrijving in de Ravelzaal en de dagelijkse start gezorgd voor een duidelijke waarbij steeds de anderhalve meter norm geldt. Verder zullen er onderweg géén stempelposten zijn bij horecabedrijven.
Ook is besloten om de geplande Zadelpijnparty’s op donderdag te laten vervallen. Met alle maatregelen biedt Almelo Events de deelnemers een veilige deelname aan.

Het plein voor de hoofdingang van het Theaterhotel is de parkeerplek voor de fietsen (dus NIET op het terras van het hotel of in de Grotestraat). Komt men met de auto (al dan niet met een fietsrek) dan krijgt men van de organisatie een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage in de omgeving van het hotel.
Met al deze maatregelen gaat Almelo Events ervan uit, dat er sprake is van een veilig evenement en dat de deelnemers vier dagen onbezorgd kunnen fietsen door het mooie Twentse land.

Bekijk of download hier de folder